Resultat del 17è concurs, Quin indret és aquest?

Un cop finalitzat el termini de presentació de respostes al misteri plantejat, ja tenim guanyadora del 17è concurs del Blog dels Indrets Oblidats. 13 amics i amigues han encertat correctament la fotografia. 13 de 13! mai havia passat un percentatge tan alt d’encert entre les respostes. Els que ho sabíeu, ho teniu ben clar!

17e concurs1Resposta: El santuari de la Mare de Déu de la Cau, a Llaés, municipi de Ripoll. Monument força lleig, a l’extrem occidental de la serra de Milany, que un cop es coneix o bé s’ha sentit a parlar d’ell, no s’oblida facilment. Les pistes donades han ajudat a alguns participants a seguir les pistes pel google… molt ben fet!

Finalment, la guanyadora, escollida a l’atzar mitjançant la plataforma aleatòria “Aleatorius” ha estat el núm. 11 corresponent a la Gemma Sender!.

Felicitats Gemma, acabes de guanyar l’últim exemplar de la col·lecció “Territori i paisatge” corresponent al bonic poblet de Castellcir al Moianès, dedicat i enviat al teu domicili.

Resultat 17e concursAixí doncs Gemma ja, pots enviar l’adreça postal on vols que t’enviem el llibre a l’administrador del blog! Felicitats!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s