L’Autor

Em dic Josep Mauri i sóc escriptor, historiador i excursionista. Des de ben petit que he tingut interès pel món de la geografia, història i del descobriment del nostre patrimoni natural i arqueològic. De fet, la meva biblioteca de llibres i mapes ja era considerable als quinze o setze anys d’edat.

Professionalment vaig començar a dedicar-me des de l’any 2000 aproximadament, any en què vaig tenir la sort de guanyar un accèssit al primer premi Vèrtex a un recull d’itineraris de muntanya organitzat conjuntament per la FEEC i Edicions Cossetània. Fruit d’això, vaig publicar el meu primer llibre el desembre del 2001 anomenat “50 itineraris a peu per Catalunya”. El llibre va tenir un considerable èxit perquè s’han fet 5 edicions fins a l’actualitat i s’han venut més de 10.000 exemplars sent el títol més important de la col·lecció Azimut d’aquesta editorial fins al moment.

Després van venir altres llibres també publicats per Edicions Cossetània i dins de la mateixa col·lecció Azimut: “A peu per Osona” l’any 2003 i posteriorment “A peu per la Garrotxa” l’any 2006, així com una traducció al castellà del primer llibre ara anomenat “Cataluña, 50 itinerarios a pie” amb Austral Media SL l’any 2004.

Articles diversos en diferents publicacions especialitzades, així com la segona edició d’”A peu per Osona” i darrerament a l’octubre del 2012 l’aparició del meu últim llibre “Curiositats naturals a prop de Barcelona” han estat els treballs realitzats en aquest període de temps.

Des de l’estiu del 2012 degut a un canvi inesperat en la meva vida professional, va fer que calgués adaptar-me a les noves tecnologies, entrar en el món dels blogs, revisar i reestructurar tot el fet fins ara. Vaig posar en funcionament el meu blog personal on aniré informant dels meus nous llibres, articles i altres dades que puguin ser d’interès relacionats amb les meves especialitats i paral·lelament també vaig crear aquest “blog dels indrets oblidats” on intentaré divulgar paratges d’interès poc visitats i de gran interès arqueològic.

Gràcies per llegir els meus blogs.

Aquí teniu la meva pàgina personal on podeu trobar més informació sobre mi: http://josepmauri.wordpress.com/

7 pensaments sobre “L’Autor

  1. Una iniciativa esplèndida, Josep! També sóc un excursionista apassionat que, per circumstàncies físiques, he vist molt reduït el meu camp d’acció. Potser per això vaig començar a publicar un blog que et convido a visitar: http://petitdesnivell.blogspot.com.es/
    Conec molt bé un dels teus llibres (el de la Garrotxa) i et felicito per tot plegat (llibres i blogs) i per la tasca divulgadora que tot això suposa.
    L’enhorabona i gràcies!

    • Hola Lluís! jo ja coneixia el teu blog i el visito sovint. M’agraden molt les fotos explicatives que fas molt bé indicades amb fletxes… la gent no es pot perdre de cap manera!. Afegeixo el teu web al meu llistat de blogs recomanats. Si tinguéssis facebook m’agradaria que t’unissis al nostre grup. Una abraçada!

  2. Hola Josep, hi ha una masia preciosa abandonada a Muntanyola que he cregut que potser et resultaria interesant i no he sapigut veure si en tenies reportatge. Si t’interesa, et passaria ubicacio.
    Un salut i felicitats per tan bona feina feta!!

Deixa un comentari